5 / 5

Schrijf een review

Over Ons

Wie wij zijn

Jabo Tuin & Park bv is dé leverancier van professionele bos, tuin & reinigingsmachines voor de échte vakman.

Verkoop

Kom langs in onze winkel om ons aanbod aan bos- en tuinmachines en reinigingsmachines te bekijken. Wij adviseren u graag en u kunt direct de machine, klaar voor gebruik, meenemen.

Bekijk ook ons online assortiment aan tuin- en parkmachines alsook reinigingsmachines.

Service

Wij hebben de specifieke kennis om uw machines te repareren. Met onze rijdende werkplaats kunnen we op locatie machines ophalen, onderhouden en repareren. In onze werkplaats in Barneveld doen we daarnaast het grotere en specialistische werk.

Hulp bij reparatie of onderhoud nodig? Bel ons.

Verhuur

Gebruikt u slechts incidenteel een tuin- of reinigingsmachine of heeft u tijdelijk een machine met hoge capaciteit nodig? Bij ons kunt u verschillende machines huren.

Mocht u één van onze machines willen huren, vragen wij u (tijdig) contact met ons op te nemen. Bekijk ons aanbod.

Jabo Tuin & Park bv

Wij geloven

…dat iedere hardwerkende ondernemer met goede machines zijn beroep nog beter kan uitoefenen. We zijn ervan overtuigd dat onze merken en service bijdragen aan zorgeloos gebruik van de machines. Hierdoor zijn onze ondernemers altijd klaar voor de volgende opdracht.

Jaap Boeder

Onze geschiedenis

Wat begon als een passie voor Jaap Boeder, is uitgegroeid tot een onderneming. Na 8 jaar ervaring als monteur van bos- en tuinmachines en servicemonteur van reinigingssystemen en machines is in 2020 de stap gezet naar een eigen onderneming.

JABO tuin en park winkel

2020

Jabo Services

Met de oprichting van Jabo Services in 2020 is er gestart met service gerelateerde werkzaamheden. Jabo Services verzorgde onderhoud en reparatie met een mobiele werkplaats. De kracht van deze service lag in de snelle reactie waardoor er  al vroeg focus lag op het doorgaand ondernemen.

2023

Jabo Tuin & Park bv

In 2023 is de bos en tuin afdeling van Van Hamersveld LMB overgenomen. Met deze overname is ook het pand in Barneveld betrokken. Vanuit deze locatie worden er bos-, tuin- & reinigingsmachines verkocht. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de vaste werkplaats en de mobiele werkplaats om de service gerichte kwaliteit van Jabo Tuin& Park bv te waarborgen.

Onze vestigingen

Barneveld

U kunt bij onze vestiging in Barneveld terecht voor advies, aankoop, reparatie en onderhoud van al uw tuinmachines, bosmachines en reinigingsmachine.

Vragen? Bel ons

JABO winkel Barneveld
× Hoe kan ik je helpen?